Saker som händer i veckan

I morgon har vi elevensval och då har jag musik. Vi har elevensval fram till fredag och det blir najs. I morgon efter skolan ska Peter komma hit och sedan kommer Peters mamma och hämtar upp oss och åker hem till Peter i husås!
Så jag ska sova över hos Peter tills på onsdag, det är skönt att vi är ledig på onsdag och fira valborg! Det ska bli kul att få träffa hans föräldrar. Puss godnatt!

ny köpta skor

Drog in till stan efter skolan och min lillasyster skulle till tandläkaren. Sedan for vi in till lillänge och vi drog in till skopunkten och köpte nya skor för jag behöver ett par nya skor, så slipper jag använda vinterskor fram till sommaren.
 

If I lose myself

Nu har jag dammsugat lite och ska snart sätta på en film och vänta på peter. Ma höres!

Videoblogg isvak


skoterkörning

Det var skönt att få köra skoter igen och det fanns snö kvar här i åkersjön.
Dagen var ju skoterkörning bortanför skogen och fiskade. Vi såg några björnspår på skoterleden och jag fick lite panik. Hehe. Det var lite grått och tråkigt i förmiddag och sen kom solen fram senare idag.
Vi fick 5 fina fiskar, jag satt inte o fiska. Orkade inte.

Gjort mitt val till skolavslutning klänning

Jag har valt min skolavslutningsklänning och min mamma beställde en klänning idag, jag tänker inte tala om hur den ser ut och vart jag köpte den, det får ni se senare. Hihi

Bilder från igår på isvak

Igår på isvak tyckte jag var iskallt efter jag tog ett steg fram på vattnet. Jag frös mest händerna och benen. Alla andra har testat isvak och några ville ju inte hoppa i. Jag ska se om jag kan ladda upp en film, jag är i stugan nu och datorn är lite seg.

Ont i halsen


Här sitter jag och dricker te och har ont i halsen. Jag hade så ont när jag vaknade, men jag hoppas att det går över. Idag blir det isvak med nior på skolan och ja är skiit nervös. Kommer säkert drunkna, hehe.
Vi hörs!



Vilken ska jag välja till skolavslutningen?


Kärlek till denna låt


Sitter och jobbar lite med bild projektet och ska snart åka till min kusin och fira hennes födelsedag.

Tjena moss!

Hejsan! Här sitter jag och har roligt med Imac datorn på bildsalen och jobbar med bildprojekt som ska vara klar i morgon! I helgen har jag inte hunnit skriva för jag har umgåtts med älsklingen och så var jag på 60 års kalas i lördags. Älskar han så mycket. Thihi.
Nä nu ska jag inte slösa bort min tid, utan nu ska jag försöka hinna göra klart med projektet.
Hör av mig sen, puss hej.

Stress

Jag har inte hunnit blogga sedan i förrgår för jag hade fullt upp på skolan. Jag hade nationella prov igår och idag och då satt vi i två timmar. Sen igår åkte jag och kajsa med bussen in till stan och stack till sjölins gymnasium för färdighetsprov. När det var min tur att sjunga inför en musiklärare då var jag nervös och var lite illamående.
Men när jag satt och sjöng och spela på piano då kände jag att jag hade självfötroende. Han applåderade och jag tyckte att det gick bra. Så ja hoppas om ja får någon poäng. Men nu ska ja ta en dusch och sedan ska jag prata med älsklingen  Puss hej!

Dålig dag.

Dagen har varit skit, jag har skit ont i magen har inte mens!  jag hade också ont i huvud. Jag mådde såhär dåligt förra veckan också. Men jag tror att jag åt för lite idag. Efter skolan for jag, mamma och syrran till tandläkare och sen hem. Jag var svin trött och jag måste läsa några papper inför nationella prov på so i morgon!
Klockan 13.15 ska jag åka in till stan på uttagning i sjölins gymnasium och sjunga där!
Jag tror att jag har bestämt vilken låt jag ska spela och sjunga på piano. Jag är lite nervös, men jag hoppas att det kommer att ordna sig.  Vi hörs!


Hur dom än

 

awesome!

Jag är såå taggad inför skolavslutningen, då kommer De vet du på schools out på kvällen! Det blir awesome!

Fredag gjorde min dag!

Den grå västen har jag sytt den själv på skolan och den blev klart idag!

Träningsverk



Kvällen blev bra, var med två grabbar på byn efter skolan och ja gick hem vid 8 eller 9 på kvällen.
Ligger i sängen och pratar på skype och lider träningsverk från idrotten igår. Puss

Hahah


Skype och godis!

Nyss satt jag och pratade med Peter på skype och nu håller jag på att äta lite godis!
Dagen var lite dryg och efter skolan for jag och min lärare till stan (orkar inte förklara varför)
Men jag skulle gå till sjölins gymnasium själv och då fick jag panik när jag skulle gå förbi trafiken.
Ja tryckte på knappen på trafikljusstolpen och gick förbi vägen. Haha jag skäms! Det var många bilar.
Nu ska ja plugga lite. Ma höres


Designad av Sally Hansson!