Ett år sedan jag klippte mig

30 september 2012
 

instagram bild
 
 
 
Idag 30 september 2013
 
Det blev inte så bra med bilderna på mitt hår, men ni ser skillnaden hur långt den har växt, ska vänta med att klippa om några månader eller ett år, får se.
 

Bilder från dagen i Åre

 
 
Åreskutan!
 
I dag for vi till Åre på marknad och det var sådär kul, men sen hade jag inte förväntat mig att vi skulle åka kabinbana! Det har jag aldrig gjort förut och jag är höjdrädd! När vi var på väg upp var jag ganksa skakis och försöker ta bilder men jag håller på svimma. Haha, men sen vart det lugnt. Det var fint utsikt över hela Åre.
När vi var framme i Åreskutan så var det fullt med snö, kul att jag gick med mina converse. Men det var roligt att få åka kabinbana och ta så fina kort! Nu ska jag bara ta det lugnt och försöka plugga lite. Vi hörs!
 
 

Nu till åre på marknad!




Vit tröja & svart väst

Är inte så fin super modell.
 
Mamma kom hem efter hon hade hämta min lilla syster från skolan och hon tog med en påse som står ginatricot. Då låg västen och vita tröjan som jag köpte! Jag blev glad och jag kanske ska ha den här vita tröjan på skolfoto.

Störande

Jag har fått "Ring-ding-ding-ding-dingeringeding!" i mitt huvud! Jag gick runt på skolan och nynnade den låten. Fast den är lite roligt, dom kommer från norge! Haha.

B&W

Idag var jag på skolan och for in till stan 9.40 och kom tio till skolan. Vi började halv elva och vi hade bara en lektion till halv tolv, vi stack till lunch och sen fick vi sluta. I egentligen skulle jag vara på sånglektion halv fyra, men min sånglärare var inte på skolan. Så jag fick sluta med dom andra, några stannade kvar och hade språk.
Men jag går inte på språk. Nu ska jag locka håret och sen bara ta det lugnt, ska på middag med Peter's familj ikväll. Kyssar!

Svenska hollywoodfruar och turkiskt te




Du är mitt allt.

 

ask.fm/marranariee

Ställ hur många frågor du vill på ask.fm så svarar jag på allt!

myser framför tvn




The typical jag o Peter!


Dans på folkets hus


Sitter och vilar med mitt magverk och ryggverk. Jag stannade jamm idag från skolan och sen var på hälsocentralen.
Jag vart sugen på att dansa, så jag for hit med min lillasyster och Peter.
Men nu har jag ont i magen, har inte mens! Vi slutar åtta, vi hörs!

clothes shop

Ska jag köpa dom här två kläderna från ginatricot, tröjan kostar 299 och västen kostar 349, lite dyrt kanske. Får se om jag väljer dom här.

Oh la la

 

Älgjakt

Idag var jag med på älgjakt med min pappa och min gudfar i strömsnäs. Pappa sköt en ko i skogen och jag visste inte om det, jag satt i bilen och vilade och somnade. Haha. Men det var roligt att pappa sköt en älg.
Vi tog ut alla kroppsdelar ur älgen, det var inte vackert syn. Men det är så man får göra, jag fattar inte hur folk kan slakta en älg, det skulle inte jag kunna klara av, kommer bli illamående.
Ikväll ska jag bara ta det lugnt.

älgjakt i morgon!




Let it be

Fick sluta lite tidigare än tolv, så himla glad jag blev! Tog bussen hem halv ett och nu sitter jag bara och kopplar av.
Håller på att leta efter några bilder på the Beatles och ska pröva måla med en tavla.
Sen ska jag vara med älsklingen, vi hörs! Ha det bra

kika in

Ni som inte såg bilderna från dag 1-5 på sommardansskolan kan gå in på kategorier på fotografering och klicka på sommardansskolan -13

over the rainbow

 
Ledsen att jag hörde inte av mig igår för jag hade fullt upp. Men nu är jag hemma hos Peter i stan och kollar runt lite på datorn. Vi började halv elva idag och slutade tolv, men några flesta elever var kvar på skolan och hade språk, men det hade inte jag. Jag satt och väntade på skolan tills halv fyra. Då hade jag sånglektion till fyra och det gick
bra, men till sist blev jag lite kräsen, fick hem uppgift med en låt osm jag valde. 
"Over the rainbow" med Eva Cassidy. Så vi får se hur det går, ska äta middag på resturangen med Peter's familj tror jag,
har ingen aning, Hejsvejs

dag 5 (sista dagen - avslutningen) sommardansskolan

 


Designad av Sally Hansson!