Så himla bra låt!

 

Sömntutan


Ligger här i sängen och gosar med Peter.. Eller gosar o gosar, när han sover. Vi är ensamma hemma här hos mig, dom andra är i stugan. Peter ska sova här tills i morgon. Han jobbar i morgon i eftermiddag. Trevlig helg!

Secret

Gues what?! Snart så kommer det en ny överraskning.. Jag talar inte om förän jag har fått det.

Wednesday

Hallå hallå, jag hann inte blogga efter skolan. Vi hade matte prov och samhälle prov och ni kanske undrar varför vi får prov nu redan efter första veckan på skolan. Det undrar jag med. Men shit same. Det gick bra iallfall, fick sluta lite tidigare tio över två. Så nu kan jag bara slappna av. Ska prata med pappa angående kamera som vi håller på att diskutera vilken jag ska köpa. Ska försöka hitta den bästa och tar bra många bilder!
Jag har städat mitt rum och ska ta hitta nåt att äta från kylskåpet, vi hörs!

On my way to school




Välkommen tillbaka måndag!

Va roligt att jag har inte bloggat lite då och då. Min blogg suger och jag skulle vilja förbättra den. Dagen var lite sådär, hade huvudvärk och just nu är jag hemma hos Peters lägenhet och ska sova här. Jag börjar tio i morgon, så får jag lite sovmorgon och hinna fixa mig lite. Förut idag på eftermiddag for jag, Peter och hans familj till Elgiganten för att köpa ny dator till Peter. Jag kikade runt och kollade efter ny systemkamera. Efter jag har fått min lön från jobbet i somras, så ska jag köpa en systemkamera. Ska kolla med pappa och leta efter nån kamera. Ser fram emot att få pengar. Nu ska jag och Peter mysa lite och äta lite kvällsfika. Vi hörs!
 

One moment parfym

 

När vi gräver guld i USA

Dom här kläderna hade jag på mig idag och idag kan jag säga att det var lite hett. Solen skiner och det är fredag. Vi slutade klockan 12 och jag tog bussen hem.
Om några minuter kommer Peter hämta upp mig och åka till husås och spendera där tills i morgon.
Ni får ha det så bra helg!

Är du med oss?

 
 
Vi på Sjölins Gymnasiet kommer anordna en välgörenhetsmatch i fotboll mellan Sjölins gymnasiums fotbollselever och ett kändislag. Matchen går av stapeln 4/9 kl 18.00 vid stadsdel norr i Östersund. I samband med matchen kommer det vara musik-, dans- och teaterunderhållning. Våra bildelever kommer visa/sälja sin konst och det kommer vara tävlingar, lotterier, fikaförsäljning m.m.
Vi vill samla in pengar till det krigsdrabbade Syrien för att hjälpa människor på plats i Syrien. Genom vårt event kommer vi nå ut till många människor i Östersund och på så vis sprida kunskap om den situation som råder i Syrien.
Så klicka in http://egeninsamling.redcross.se/hjaelp-syrien/starta-insamlingen.aspx?col=8-2982 och börja insamla pengar till röda korset för syrien och du kan dela på facebook och sprid. Det skulle vara tacksam!

Har inget för mig

http://ask.fm/marranariee

Get lucky

Idag har jag mått skit, jag hade världens huvudvärk Jag åt varken mat eller drack vatten, jag tog bara ett äpple.
När jag kom hem åt jag mycket middag. Sedan klockan fyra for jag och mamma till stan på tandläkaren. När vi var klar åkte vi till Ica maxi och köpte mjukglass. Vad ska jag göra nu? Det vet jag inte, spela lite truddelutt på piano eller ta det bara lugnt.

Första skoldagen avklarad!

Skönt att första skoldagen är klart, nu kan jag äntligen slappna av! Imorse var jag nervös och fick lite panik.
Jag kom in till stan kvart i tio med bussen och vi fick sluta 11.00. Det var roligt att få träffa nya kamrater och vi fick några papper hem och schema. Jag börjar nio i morogn, så jag får ta bussen 8.20.
Nu är jag hemma själv med Peter och vi ska försöka hitta på något. Vi hörs!

Breakfast

Godmorgon på er! Hur mår ni idag? Jag kan säga att jag är jätte nervös inför den stora dagen i morgon!
Jag ska börja ettan på Sjölins Gymnasiet och träffa nya klasskamrater och få nya hemläxor. Shit alltså.
Men jag ska inte tänka mycket på den saken. Idag kommer jag vara min älskling som vi har inte träffats sedan i torsdags. Han är i stan hos sin lägenhet och jag och Peter's mamma ska in och hämta han. Sedan åker vi hem.

Du är en underbar hund!

 

kul lördag

Känner inte för att blogga nu, är lite trött och ledsen. Det har inte hänt nånting, men jag har inget att göra och ingen att prata med. Jag är bara urtråkad. Tack o hej.

Friday!

Förlåt att jag inte uppdaterade förut, jag och mamma for hit till stugan och sen hade vi klippt gräs. 
Våran internet på datorn funkade inte, men nu funkar det! Jag hade tänkt att jag skulle ut och fota men det är lite tråkigt väder. Här regnar det inte i allfall. Skolan börja närma sig, det är bara lördag och söndag, sen så!
Nu ska jag jobba lite i menyn på bloggen sen blir det godsaker med mamma och tv. Hej då!

Resultat!

Såhär ser resultatet ut, jag har inte färgat mig svart utan det är mörkbrunt. Det blir ju ganska mörk första gången, sen några dagar/veckor börjar det tona ner lite. Jag är hur nöjd som helst.
I morgon ska jag och min mamma åka till stugan och klippa gräs och så. Vi ska vara där tills på lördag. Nu ska jag gå och lägga mig och kolla på film. Vi hörs!

Bästa dagen i mitt liv!

Igår firade jag och Peter fyra månader hemma hos han i lägenheten, vi stack på bio och kollade på Grown ups 2.
Den var jätte bra. Sen stack vi hem och kollade på Titanic och åt jordgubbar och choklad som vi smällte. Sedan gick vi och la oss på sängen och sov. I morse ringde min mamma och jag klev upp och började packa och göra mig klar. Vi for till Sjölins Gymnasium och fick träffa min nya mentor och min gamla mentor. Det var kul, jag ser fram emot på Måndag. Jag fick busskortet hem med posten. Nu ska jag ut och klippa gräs, sen ska min kusin färga mitt hår. Vi hörs!

Peter's lägenhet

Sitter i Peter's lägenhet och softar lite musik. Ikväll ska vi beställa pizza på Daffy's och kolla på film här, sedan vid nio ska vi kolla på bio. Det blir Grown ups 2. Nu ska vi kolla Peter's konfirmation film, hihi. Jag hör av mig.
Pusshej

Cozy with Boo-boo

 Ikväll blir det lite film och mys med älsklingen, om en timme har vi varit tillsammans i fyra månader! Shit vad tiden har gått fort genom vårt förhållande! I morgon ska vi fira i stan, vi ska äta, kanske kolla på bio, annars kan vi hyra film eller låna av någon och så ska vi sova över hos Peter's lägenhet. Mysigt. Ska försöka bita ihop med mensperioden, hade fruktansvärt ont i magen, tog två alvedoner och låg i soffan under täcket och gosade med Peter. Ha det så bra ikväll!


Designad av Sally Hansson!