Y • O • L • O

Kul att jag tappade mobilen på vägen hem från skolan. Jag lämnade min mobil uppe på bil taket och när vi var på väg hem, då började det slamra på taket, sen kom jag på att det var min mobil som flög på vägen! Så jag sprang på vägen till min granne som stannade med bilen och hade hittade mobilen. Batteriet flög och skalet flög och det var många sprickor på mobilen. Som tur att det är bara skärmen som gick sönder, men annars funkar mobilen. Vilken jävla otur som ingen annan person kommer med bilen och körde på. Haha jag är så himla klantig!

Årets första vattendopp!

Efter skolan började jag känna att det var varmt och var tvungen att duscha. Sen kom Peter hit och sen stack jag och min lillasyster och Peter ner mot älven och tog vårt första dopp! Det var lite kallt och jag fick lite kramp i foten. Haha. I morgon är det fredag och nästa vecka är det bara chill! Godnatt!

Tonight tonight


Hett dag.

Idag var det ganska bra dag. Vi tog fotografering i morse och sen har vi nior kollat på en lång tråkig film hela förmiddag och efter lunch. När jag kom hem så började jag gå gå ut och sola i två och en halvtimme, sen tog jag en varm dusch. Det var ganska varmt idag! Jag hade på mig foppa tofflor i hela dan och shorts och ett linne. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ta det lugnt kanske.
 
 

Katjakaj & Bentebent

Hade precis duschat och ska alldeles strax gå och lägga mig. Peter kom hit i eftermiddag och var med mig tills vid elva. Det är så synd att man måste lämna varann, men det är skola som stör oss. Men sen är det sommarlov!
I morgon kommer det hända roliga grejer - ungefär. Vi nior ska klä ut och fotografera oss. Alla nior brukar ta en gruppbild med olika tema, som sista år i högskolan. Det är inskolning i morgon och vi nior ska kolla på film - hade jag väl hört då.
Men nu borde jag kila och torka mitt hår. Hejsvejs.

Ny vår header!


Ta er tid att titta på den här filmen!

 
Jag och frida blev så himla rörd och tårarna började rinna ur! Ni måste verkligen se det här!

Mommen & räkan

Här sitter jag och lyssnar lite musik på spotify och Frida står och tar ego picks med min kamera, hehe.
Frida har inte varit här på rätt länge och äntligen är hon här! ^ ^
Idag på skolan i sista lekitonen skulle vi ha so och vi skulle börja kvart i 2, men ingen lärare kom.
Så vi satt typ i en halvtimme och vänta. Men då kom ingen lärare på hela lektionen. Så vi fick göra precis vad vi ville. Vi skolkade inte, men jag fattade inte varför lärare kom. Vem bryr sig om det?! Vi fick ju göra precis vad vi ville tills vi slutade. Hehe.

vi har ganska chill nu





Hemma från husås!

Dagens
Jag kom hem från Peter för en timme sen typ och jag är trött och hungrig. I morgon är det förbannade skolan och kommer säkert lida imorgon på grund av mens. Jag ska gå och hitta nånting att käka sen ska jag prata med älsklingen på skype. Puss vi hörs!

motormässan


mina två kusiner till vänster på bilden
 
mina kusiner

 

New stuff

vita linnen Vero Moda / usa linnen Ginatricot / bh:ar H&M / halsband och örhängor Glitter / vita skor Dinsko
 

Every little thing

Godmorgon på er! Imorse började jag locka mitt hår och sen gjorde jag en boll så att det ska lite mer volym efter man har släppt ut håret.
Idag ska jag och min familj åka in till stan och handla och sen ska vi åka till motormässa, där kanske jag ska möta Peter och sen följer med han oss direkt hem till mig och ska sova här tills i morgon. Vi ska fira morsdag idag, fast det är imorgon men min mamma jobbar i morgon, så därför firar vi henne idag!

Så himla fin låt

Jag satt ute och solade lite och lyssnade på denna låten med yohio, jag tyckte att den var bra. Den kändes som att det var sommarlov. Det är tre veckor och 21 dagar kvar till sommarlov! Längtar som ett as!
Nu håller jag på vänta att pappa ska komma och så tar jag med mig balklänningen till en sömmerska. Vi hörs!

Fin kväll

Jag och min familj kom hem från hårkan där evelinas "stuga", brevid häggenås. Vi satt och fikade med tårta och kakor, hennes mamma fyller år idag. Stugan var jätte mysigt och jag skulle helst vilja köpa den stugan.
Jag tycker om sånna sommarstugor vid älven, det är så mysigt.
I morgon återkommer jag till skolan och ska in till stan med bussen själv och sen tillbaka till skolan.
Vi hörs!

Älskar dom här ungar

 

Last summer

Åh vill ha sommaren nu!

Normalt brunt igen


Härlig helg i husås.

I helgen var jag med Peter och vi for hem till han på lördag och det var riktigt hett väder. Så jag kände för mig att ligga och sola lite. Sedan åt vi pizza och satt och kollade på eurovision song contest. Vi satt i flera timmar och väntade på att vem skulle vinna. Jo danmark vann och jag tyckte att det var bra att danmark vann, den låten "Only teardrops" är bra. Sedan på söndag var vi ute i fin vädret och vi hade vattenkrig och sen i eftermiddag satt vi och kollade på hockey vm. Var det någon som såg hockey igår? Amen Svergie vann mot Schwiez med 5-1 det är skit bra, så svergie tog VM guld!

Nu grönskar det i dalens famn

 


Designad av Sally Hansson!