Mitt 2013

Den här året har det hänt massor roliga saker! Det var många minnen med glädje, tårar och lycka. Därför tänkte jag ladda upp bilder som jag har tyckt roligt att vara med om under 2013. Några bilder kommer från instagram
 
 
Jag, Alva och Kajsa
 
 
Skaffade skoter körkortet!
 
 
Testade min brorsas skoter i åkersjön
 
 
Hade lite kul med Imac datorn på bild salen
 
 
Blev tillsammans med Peter den 14 april ♥
 
 
Skolbalen i treälven
 
 
 
Skolavslutning sista året
 
 
Jag och De vet du på schools out
 
 
Sommardansskolan
 
 
Jag sommarjobbade på museet i Jamtli
 
 
Den dagen var det verkligen solig varm dag på strömsunds badet, blev solbränd efteråt.
 
 
Jag började gymnasie på Sjölins gymnasium i estestiska programmet (musik)
 
 
 
Det var skit kul att få vara med och skrämma lite på skolan i Lit
 
 
 
 
Lit's lucia tåget
 
 
Julafton
 
 Hoppas att nästa år blir bättre!
 
 
 
 
 
 
 

Ont i knäna

Jamen godmorgon på er! Jag vaknade kvart i 6 tack vare att jag fick ont i knäna! Idag kommer vi inte göra så mycket, vi ska bara ta det lugnt, sen duscha och fixa ordning innan vi far till husås. Nu håller jag på att kolla runt lite på youtube, jag kan inte sova någon mer. Får se om Peter vaknar lite tidigt än efter tolv. Vi hörs!

Peter och hans vänner

Jag, Peter och hans kompisar for in på coop och handlade litemat och snacks tills ikväll och i morgon.
Vi är hos Peter's systers lägenhet (jag och peter får bo här tills peters syster och familjen kommer hem från turkiet) Vi ska snart kolla på film och äta lite snacks efter när jag är klar med inlägget. Jag och peter ska sova över, sen i morogn eftermiddag far vi till husås och firar nyårsafton! Ha det bra!

Ask.fm

Ställ frågor vetja på ask.fm! ask.fm/marranariee
 

Tjugonioende december

God dag! Tyvärr har jag inte haft bloggat i några dagar men jag kan berätta att
fredags var jag hemma med marlene och gjorde ingenting, förutom när jag stack till hälsocentralen och kollade hostan. Jag fick hem host medicinen.
Sen på kvällen blev jag bjuden på filmkväll vid halv tio hemma hos Peter's lägenhet i stan med hans vänner.
Så jag packade lite kläder i väskan och for dit. Vi var fyra stycken så jag hade trevligt när vi satt och kollade på film, dom skulle också sova över där. Jag gick och la mig kanske vi 4 eller 5 på morgon och dom andra gick och la sig halv 6. Jag vaknade halv ett och Peter vaknade ett.
 
I lördags for jag och Peter snabbt till elgiganten strax vid fyra och sen på mc donalds, ja har inte ätit någon mat på hela dan. Sen for vi hem till mig och började packa lite andra grejer och sen for vi hem till Peter i husås. Vi satt och kollade fast and furious 5 fram till tre på natten.
 
idag vaknade vi vid halv ett och vi tog frukost, borstade tänderna och nu ska vi kolla på fast and furious 6.
Vet inte när vi åker hem, Peter ska jobba idag. Vi hörs hej!

25 Q&A

1. Vill du ha ditt ex tillbaka? Nej
2. Är du singel? Nej 
3. Vem ringde dig senast? Peter
4. Har du syskon? Ja, två
5. Favorit godis? Choklad
6. Vad drack du senast? Julmust Zeurnes
7. En som du kan inte leva utan? Mobil
8. Har du någonsin sett en fallande stjärna? Ja
9. Favoritlåt? What now - Rihanna
10. Är du kär isåfall vem? Min pojkvän
11. Favoritfilm? Fast and furious, alla!
12. Favoritfärg? Svart, vit, lila, ljus blå
13. Favoritprogram? Geordie shore (MTV) 
14. Är du svensk? Ja kära du
15. En person som du saknar? Min mormor
16. Vart bor du? En liten byhåla två mil  norrut utanför Östersund
17. Vart är du nu? Hemma
18. Röker du? Jag gjorde det för många månader sen
19. Har du kysst någon i månaden? Ja
20. Vem sov du senast tillsammans med? Peter
21. Vem kramade du med senast? Peter
22. Födelsedag? 23 december
23. Vill du flytta, i såfall vart? Har inte ens tänkt på det
24. En söt person? Paul Walker
25. Har mest minnen med? Evelina


Borta bra men hemma bäst


Nu far vi hem från stugan, skönt!

Juldagen • Middag

Nu har gästerna kommit och det blir julmat igen! Mums! Fast man kanske blir lite less på att äta julmat i flera dagar. Men för mig gör det väl inget jag älskar julmat, förutom sill o så. Men jag älskar lax -gravad och rökt. Köttbullar tycker jag om, prinskorvar, ägg, pepparkorv och vitlökskorv och något annat. Så nu börjar jag bli hungrig!
 

Izor

Kanske inte den finaste bilden, men det var lite svårt att få Izor med på bilden, han tittade bort och jag o min lillasyster lockade han med hundgodis, sen lyckades vi få med han på bild! Jag älskar denna hund över hela världen!

Julklappar

 

 
Fotografi bok • presentkort på Parelle • strumpor • nagerlack • dove • presentkort på H&M victoria secret (pure seduction) • en liten gul tub från parelle • presentkort på spader kung • mascara • eye liner penna • julkort med pengar • porslin nalle • två doftljus • 
två äkta örhängern • tre biobiljetter • presentkort på Lindex • väggfäste för gitarren  Idol skiva  strumpor
 
Pyjamas shorts • tröja • tre bhar • mys strumpor • knä strumpor
 
Tv/data skärm • gitarr lärobok • pannband • svarta tränings tights • en lapp från Peter • armbandet har min kusin gjort • gosig filt
 
Läs!
sked ring som min mamma har gjort!
 
Nu är jag jätte nöjd över mina julklappar, men det finns lite fler julklappar hemma och dom blev lite försenad (pågrund av någon anledning med transport) men vi får se när dom kommer hem och vet inte vilken dag vi ska åka hem. Jag fick många julklappar av Peter, släkt, vänner till familjen och mina föräldrar! Tack allihopa! Nu ska jag fika, puss hej.

Bild från förut idag

 

Kalle Anka • Middag

 

God jul på er!


Håller på att kolla "Hur många kramar finns i världen" som min lillasyster har fått i julklapp, jag har inte ens öppnat någon julklapp än, men der blir nog snart. Kommer ladda upp lite bilder sen, ha en trevlig dag!

17 år

 

Min födelsedag!

Min födelsedag var toppen dag! Jag fick fina presenter av min familj och Peter -många presentkort, eletrisk el gitarr med högtalare, fina smycken, biobiljett och sånna saker. Sedan var jag och Peter ut och eldade på eldkorg, det var mysigt. Sen hade vi lite snömulat lite, fast Peter är starkare än mig,, Bara för att jag är liten, haha. Kan inte den här dagen ta slut så att jag kan få öppna julklappar! Haha, nu ska jag gå och hitta på nånting, vi hörs!
 

4 advent

 

Christmas love

Nu står alla julklappar på plats under granen och väntar tills det är julafton om två dagar! Vill bara öppna alla på en gång! Peter och min lillasyster sitter o spelar lite.. Men här sitter jag och kollar lite på Youtube och ska snart ta en varm dusch och mysa med familjen framför tvn. Hej då!

Snart åker vi till åkersjön!

Nu när Peter är här (han kom hit vid elva igår kväll) så håller vi på att packa och ska snart lasta in saker i bilen. Jag åker med Peter och min lillasyster åker med pappa. Mamma jobbar.

Kalas

Fick dom här presenterna idag av mina kära släkt och vänner. Två av dom presenter (make up store påsen och blåa paketet) får jag inte öppna tills på måndag då jag fyller år. Hihi jag vill bara öppna dom! Men det är bara två dagar kvar tills jag fyller år! Nu ska jag väl börja packa, vet inte om vi far i morgon eller på måndag. Mina föräldrar är lite säker, mamma jobbar. Men vi får se. Ha det så bra så hörs vi!

Jullov!!


Idag kan jag säga att vi hade jätte mysigt dag på skolan, vi har haft roliga lekar, kollat på teater, fika och har sjungit allsång. Nu är det äntligen lov! Ja börjar igen den 9 januari. I helgen kommer jag att ha kalas på lördag och på söndag ska vi åka till Åkersjön. Vi kommer fira födelsedag och julafton, det blir mys.


Designad av Sally Hansson!