Sista novemberdag

Ligger i soffan med Peter och kollar på avatar. Han kom hit igår natt och idag har vi inte gjort så mycket, bara tagit lugnt hemma. Jag vaknade 6 i morse och kunde inte sova, men jag vaknade också vissa gånger i natten.

I morgon är det första advent och första december, nu är det inte långt kvar!!

Funderingar

Jag funderar så stort om jag ska klippa mig med lugg. Jag börjar bli trött på min frisyr och skulle vilja förändra det.
Så därför undrar om jag passar bra med lugg. Vi får se och jag ska snart köpa hårfärg och färga mig brunt. Lite mörkbrunt kanske vet inte.
 

Städat mitt rum

I hela dan har jag städat mitt rum och jag var hemma från skolan, det var inte piggare med förkylningen.
Jag har dammsugat golvet, torka fönster, hängt in kläder i garderoben och andra saker. Det var lite jobbigt att städa. Men sen är det lugnt sen, ska ta en dusch sen och sen ska vi äta middag. Vi hörs!
 
 

Te med honung


Blev hemma idag och kommer bli hemma i morgon också.. Är så less med förkylning, går runt och hostar hela tiden. Måste få stopp med förkylning så jag hänger med på skolan.

Mumma!




Såhär ser min dag ut




Gymnasie skolkatalog

tog bilder med mobilen och redigerade på Photoscape
Kom hem från peter för två och en halv timmar sen ungefär och fick syn på att skolkatalogen låg på köksbordet!
Jag säger bara fyfan vad jag skäms för omslagsbilden!!. Jag satt och kisade med ögonen bara för att solen lyste på oss. Men det var roligt att se få se andra bilder i katalogen. Förmodligen kommer jag att vara hemma i morgon, tog feber termometern för en halv timme och det stog 37,9.
Förut fick jag idag 37,6.. Men nu ska jag ta en dusch, hej då.

30 seconds to mars

Så himla inspirerad bra låt!

Ser verkligen fram emot!

 
 

Mina favorit jul låtar

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kör igång med frågestund

 
 
 
 

Feber!


Jag kom hit till husås hos Peter igår kväll vid halv ett och idag har jag bara legat i soffan hela dan med peter och kollat på The Vampire Diaries, jag har haft mensverk i förmiddag, sen mådde jag inte bra. Jag började hosta lite och sen tog jag fram feber termometern. Efter när den började pipa, så såg jag att det stog
38, 2.. Ska åka hem i morgon, få se om jag kanske blir lite bättre då.

Frustrerad

 
 
 
Nu kommer jag skriva lite saker som gör mig lite irreterad på skolan och det här har gått i flera veckor.

Jag trivs bra här i skolan. Vi har bra lärare, dom är snälla och dom är hjälpsamma. Jag trivs också bra i min klass, fast förutom när dom är lite högljudda och jag får ont i huvud nästan varje dag och kan inte koncentrera! Några pratar för mycket, sitter och trummar med fötterna och en del lyssnar på full musik. Dessutom blir jag stressad över att jag kan inte koncentrera på uppgifter vi får.
Men jag tycker att min klass är snäll och rolig och så vidare, men det skulle vara bra om dom lugnar ner sig.
 
 
 

Lucia träning & Tårtkalas

Fick skjuts hem av Malin och har varit på lucia träning efter jag kom till Lit med bussen från skolan.
Det gick ganska bra! Har sjungit hela dan, jag hade sånglektion i morse, sen halv tre hade jag kör till fyra och klockan fem hade jag lucia fram till sju, fast jag fick stanna längre. Så jag känner mig att min röst håller på att slitas lite, men jag ska nog snart dricka te innan jag går och lägger mig.
Föresten fick vi tårta och fika, och vi firade Kajsa's födelsedag! Grattis! Nä nu ska jag dra! Ha det gött!
 

En riktig jävla smäll!


Blir hemma idag från skolan pågrund huvudvärk och lite förkylning. Ligger i soffan och kollar på The Vampire Diaries säsong två. Precis hörde jag en smäll, en riktigt smäll så att fönstret skakade, jag fick panik.


Ingen rubrik

Nyduschad, ska börja plugga lite och sen kolla på fotboll!

Den här dagen hade jag inte förväntat mig

ingen bra fotograf på den här bilden
Jag åt kvällsfika med familjen efter jag duschade. Vi var på danskurs i stan och det bra och det var roligt. Blev lite illamående efter när killarna snurrade, haha! Men annars tycker jag att det går bra! Sitter och pratar på skype med Peter och ska snart gå och lägga mig. Vi hörs i morgon!

Milda matilda!

bild från i torsdags på skolan
Godmorgon på er! Glömde nämna att jag är i stugan, så att ni inte tror att jag är hemma!
Shit vad det blåser ute! Det har varit storm över hela natten. Jag kunde inte sova, jag är livrädd för storm pågrund av att det låter så högt, det var strömavbrott i en halvtimme lite tidigare än midnatt, men sen kom strömmen tillbaka och har hållt på hela kvällen, vi har ström nu fortfarande! Jag gick och la mig halv elva och vaknade klockan tre och sen börjde jag somna om till nio! Det snöar och blåser nu fortfarande, men lite sol har det kommit.

Inspirations header

NY HEADER! Jag gjorde den här header som inspiration, jag tog tre foton från weheartit.com och jag själv tog foton från min kamera. Förmodligen kommer den här designen hållas över jul. Jag är själv nöjd med headern, hoppas att det är du också. Om du inte ser det, tryck F5

Förslag

Någon som har idé på min nya header? Håller på att jobba med min design och vet inte vad jag ska ha på min header.


Designad av Sally Hansson!