Ny blogg, ny blogg, ny blogg!

 
Klicka på bilden för att komma den sidan! mariearvidssons.forme.se
 
Nu tar jag och säger farväl till blogg.se och säger hej till forme.se. Hoppas ni fortsätter läsa min blogg där!
Kommer låsa denna bloggen den 12/3. Hej då!
 

Orkar inte med det här rubriker

Förlåt att jag är så himla dålig på att blogga, men idag är jag inte på humör. Är trött och grinig och har massor tankar i mitt huvud. Men nån dag dyker jag väl upp. 
 

4 dagar i stugan

En liten kortfilm från i stugan, jag har haft det bra i stugan förutom vädret. När jag och Peter började packa in alla saker i bilen när vi skulle hem, då dök solen fram. Efter fyra dagar har inte varit någon sol! Trist. Nu befinner jag mig i husås hos Peter och ska vara här tills på torsdag förmiddag. Vi hörs!


Dimmig dag!

 
Idag var det ganska dimmigt när jag, Marlene och Peter körde skotern till Ansätten. Jag kunde knappt se vägen, allting var det jätte vit. Men vi följde led kryss till Ansätten och tills slut hittade vi dit. Men vi såg inte fjället. Sen gick vi in i stugan och fikade. Sen for vi hemåt till sjön där mamma och pappa var och fiskade. På vägen hem från sjön svängde vi förbi macken och köpte lite go saker, jag köpte en burk redbull. Nu må ja dra, vi hörs!
 

Tre bockarna bruse

Två bilder från dagen i vindskyddet på sjön. Usch vilka fula ögon på mig i den sista bilden.
 
Vi for med skoter till sjön i förmiddag och fiskade och grillade hamburgare och kolbullar. Sedan har jag filmat med min kamera, filmerna kommer ni se sen när jag är hemma i Lit. Snart ska vi kanske kolla på film, sen äta mat. Höres hej!

första mars, framme i stugan

Haha så roligt hade vi i bilen! Satt och skrattade tills tårarna rann!
 
Vi kom till stugan vid tolv och Peter kom hit för en halvtimme sen. Här snöar det mycket och det är lite muligt, är så inte sugen att köra skoter idag. Hoppas att det blir fint väder i morgon. På vägen till Åkersjön svängde vi förbi ica i Föllinge och mamma köpte glass och godis. Jag blev lite sugen på godis, men jag åt glass istället. Sen fick jag ont i benen eftersom Izor (hunden) satt fram med mig och det var lite trångt. Vi hörs!


Designad av Sally Hansson!