Bad boys

 

Chocolate time!

 

Drawing

Testa och ritade Harry Styles, jag blev själv lite nöjd, kanske inte så himla lik han. Jag är ingen stor konstnär direkt.

Tack för era frågor!

29 frågor har jag svarat idag! Keep going! http://ask.fm/marranariee

Fråga!

Var snäll och fråga! Det skulle bli kul och svara på era frågor!
 
 

Man of steel

Nu ska jag, Peter och hans syster kolla på sista delen av filmen på Man of steel. Jag har liksom inte berättat att jag är i husås. Jag kom hit i måndags och ska väl åka hem ikväll kanske vi får se. Vi hörs!

Tårarna bara rinner!

Sprid denna video!

Bra start på lovet i Åre

 
 
 
 
 
 

Vart har jag tagit vägen?



Ligger i sängen och slappar och kollar på tv, jag tänker inte tala om vart jag befinner mig, vi åker hem i morgon. Hehe. Puss o kram!

Halloween fest, spökvandringen

Igår hade vi spökvandringen och jag tänker inte avslöja att jag är med igår eller i torsdags. Det var jätte kul igår! Fast det var lite otäckt atrt sitta själv i mörkret och hör otäcka ljud från radion. Men det var kul att se folk bli skrämda! Sen fick vi städa och kom hem kvart i tolv och Peter sov över här. 
Nu har jag lite bråttom, vi ska bort och har ingen vaning vart vi ska vara. Det är väl överraskning säger pappa.
Vi hörs!
 

Lit



Sitter och väntar på att bussen ska komma. Den kommer om fyra minuter.
Slutar tolv idag, fast jag har sånglektion klockan tre.

Wednesday

Ingen bild för ikväll

Sitter och har det skoj med min "nya" dator, min gamla datorn pajade och dog. Det tog några dagar tills jag fick en den här datorn. Jag har windows 7, ingen laptop. I morgon börjar jag halv elva, ska gå till bussen. Hoppas att det blir inte skit väder. Puss och kram så hörs vi. Godnatt!

Godmorgon


Fick skjuts hit av mamma, istället att ta bussen i Lit till stan.

Dans träning på folkets hus




Just do it




Mina talangfulla barn i framtiden!

Jag rös på riktigt när jag såg den här för första gången! Dom är så himla duktiga!

Esteter år 1

Jag fick dom här foton i onsdags och jag glömde meddela det. Jag blev sådär nöjd när jag såg mig själv på foton, men jag tycker om min klass och det är alla som går estestiska programmet med bild, teater och musik.

nittonde oktober

Halloj halloj! Just nu sitter jag och lyssnar på den här fina låten! Ska snart börja jobba lite med bloggdesignen och tar det lugnt. Det är dans i Föllinge ikväll, jag kände för mig att stanna hemma och tar bara lugnt. Har varit lite stressat lite hit och dit i veckan pågrund av uppgiften och andra saker, har haft ont i huvud också. Så ikväll tänker jag ta och mysa framför tvn för mig själv. Ni kan vara snäll och fråga på ask! ask.fm/marranariee Puss hej!

Seg torsdag

bild från i morse
Jag kom hem från sikås för en timme och besökte min brorsa. Vi for dit och fikade och träffade Liv.
Jag hade lite stressigt idag, jag fick göra klart mitt samhälles uppgift, tack gode gud! Sen var jag på sånglektion i en timme. Sov över hos Peter igår och gick till skolan idag med Julia vid nio och det snöade! Vi började halv elva, men jag satt och jobbade lite på uppgiften innnan lektionen började.
Nu ska jag göra engelska uppgiften sen ska jag äntligen gå och lägga mig! Kram hej

Födelsedags kalas


Är inne i stan hos Peters systers kille som fyller år idag. Vet inte när jag ska hem, ska försöka hinna plugga med samhället. Vi hörs!


Designad av Sally Hansson!